Over Rustven

Rustven is een prachtig, sfeervol en kleinschalig uitvaartcentrum in Leende.

Deze locatie biedt allerlei mogelijkheden zoals een 24-uurs afscheidsruimte waarbij het mogelijk is om de overledene 24 uur per dag te bezoeken, wanneer u dat zelf wenst.

Wanneer u geen gebruik wenst te maken van de 24-uurs gelegenheid is het ook mogelijk om op afspraak afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Dit kan eventueel in combinatie met een condoleancebezoek.

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van ons rouwcentrum, kunt u ook de laatste verzorging door ons laten uitvoeren. Indien u dat wenst, mag u hierbij aanwezig zijn of meehelpen met de laatste verzorging. Ook is het mogelijk om een lichte balseming, thanatopraxie genaamd, te laten uitvoeren in ons uitvaartcentrum.

Naast de ruimtes voor de laatste verzorging en de afscheidskamers beschikt Rustven ook nog over een mooie aula c.q. horecaruimte. Deze prachtige, huiselijk warme ruimte biedt verschillende opties om het afscheid op geheel eigen wijze in te richten. We beschikken over zitplaatsen, staanplaatsen en audiovisuele ondersteuning. Ook catering laten verzorgen behoort tot de mogelijkheden.

Vraag uw uitvaartverzorger naar de mogelijkheden die uitvaartcentrum Rustven te bieden heeft.